Subscription Management Page

Hold dig opdateret!

Vil du vide mere om Nuance-løsninger? Vælg, hvad der interesserer dig, udfyld formularen, og klik på knappen for at gemme dine indstillinger.

Vælg dine e-mail præferencer:

 

 
Sundhedsløsninger

Nuance udvikler patientplejen med branchens nyeste løsninger indenfor indhentelse af patientdokumentation. Lær hvordan vores AI-drevne taleteknologier og professionelle tjenester udvikler sig for at sætte nye standarder for patientresultater, klinikererfaring og organisatorisk økonomisk præstation.

 

 
Kundeservice og sikkerhedsløsninger

Vores løsninger til intelligent engagement optimerer kundeoplevelsen og reducerer omkostninger. Nuances markedsledende AI-drevne teknologi, som dels er selvbetjenende og dels er baseret på menneskelig assistance, giver organisationer mulighed for at levere uovertruffen personlig kundeengagement på tværs af alle kanaler, så forbrugerne kan oprette forbindelse når som helst og hvor som helst med let autentificering fra vores brancheførende sikkerhedsløsninger.

 

 
Dragon talegenkendelsesløsninger for erhvervslivet

Nuance er en pioner og leder inden for dialogmæssig AI og fortsætter med at sætte standarden med Dragon talegenkendelsesløsninger, der muliggør smartere og mere produktivt arbejde, hvad enten det sker hjemmefra, på kontoret eller på farten. Dragon er let at implementere i store og små virksomheder og leverer hurtig og nøjagtig diktat med avanceret brugertilpasning og problemfri integration på tværs af enheder.

 

 
Afmeld

Vælg og gem ændringerne for at afslutte al kommunikation. Når du opsiger dit abonnement, vil du ikke længere modtage de seneste oplysninger fra Nuance.

 

 

Gem dine ændringer

Klik "Afmeld abonnement" og vælg "Gem mine præferencer", hvis du ikke længere ønsker at modtage vores marketingmeddelelser.

Hvis ikke, accepterer du ved at vælge dine abonnementsvalg og vælge "Gem mine valg". Du accepterer, at Nuance vil sende dig markedsoplysninger ved at udfylde dine personlige oplysninger ovenfor i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik.