Pysytään yhteydessä

Haluatko tietää lisää Nuancen ratkaisuista? Valitse sinua kiinnostavien kategorioiden valintaruudut, täytä lomake ja tallenna asetukset napsauttamalla painiketta.

Valitse sähköpostiasetuksesi:

 

 
Terveydenhuollon ratkaisut

Nuance muuttaa potilaan hoitoa alan johtavilla ratkaisuilla dokumenttien talteenottoon, kliinisen dokumentoinnin eheyteen ja diagnostiikkaan. Opi kuinka tekoälykäyttöiset tekniikkamme ja asiantuntijapalvelumme kehittyvät asettamaan uusia standardeja potilaan ja lääkärin kokemukselle ja organisaation suorituskyvylle.

 

 
Asiakaspalvelu ja turvallisuusratkaisut

Älykkäät asiakaspalveluratkaisumme optimoivat asiakaskokemuksen ja vähentävät kustannuksia. Nuancen markkinoiden johtava, tekoälypohjainen itsepalvelu ja ihmisen avustama tekniikka antaa organisaatioille mahdollisuuden tarjota ylivoimaista, henkilökohtaista asiakaspalvelua kaikilla kanavilla, jolloin kuluttajat voivat ottaa yhteyden missä ja milloin tahansa, yksinkertaisella korkealaatuisella todennuksella meidän alamme johtavilla tietoturvaratkaisuilla.

 

 
Dragon-puheentunnistusratkaisut

Nuance, keskustelun tekoälyn pioneeri ja johtaja, jatkaa vakiinnuttamista Dragon-puheentunnistusratkaisuilla, jotka mahdollistavat älykkäämpää ja tuottavampaa työtä kotona, toimistossa ja matkalla. Helpolla toteutuksella suurille ja pienille yrityksille Dragon tarjoaa nopean, tarkan sanelun, kehittyneen räätälöinnin ja saumattoman integraation kaikkiin laitteisiin.

 

 
Peruuta tilaus

Valitse valintaruutu ja tallenna muutokset, jotta voit lopettaa kaiken markkinointiviestinnän tilauksen. Kun peruutat tilauksen, et saa uusinta tietoa mistään ratkaisustamme Nuancelta.

 

 

Tallenna muutokset

Rastita "Peruuta tilaus" ja valitse "Tallenna tilaukseni", jos et halua enää saada markkinointiviestejämme.

Valitsemalla haluamasi tilauksen ja painamalla "Tallenna tilaukseni" suostut, että Nuance lähettää markkinointiviestejä yllä annettujen henkilötietojesi avulla yksityisyysasetustemme mukaisesti.