Blijf op de hoogte

Meer weten over de oplossingen van Nuance? Selecteer de categorieën waarin u geïnteresseerd bent, vul het formulier in en klik op de knop om uw voorkeuren te bewaren.

Kies uw e-mailvoorkeuren:

 

 
Oplossingen voor de gezondheidszorg

Nuance transformeert de patiëntenzorg met toonaangevende oplossingen voor het vastleggen van documentatie, medische en omzetintegriteit en diagnostiek. Ontdek hoe onze AI-technologieën en professionele services zich steeds verder ontwikkelen om nieuwe standaarden te zetten op het gebied van patiëntresultaten, de praktijkervaring van artsen en financiële organisatorische prestaties.

 

 
Oplossingen voor klantenservice en beveiliging

Onze oplossingen voor intelligent klantcontact zorgen voor een optimale klantervaring en lagere kosten. Met Nuances toonaangevende AI-technologieën voor self-service en menselijke ondersteuning kunnen organisaties een superieure en gepersonaliseerde klantervaring leveren in alle kanalen. Klanten kunnen altijd en overal met u in contact komen dankzij de moeiteloze verificatie van de beste beveiligingsoplossingen in de branche.

 

 
Dragon-spraakherkenningsoplossingen

Als pionier en marktleider op het gebied van conversationele AI blijft Nuance de standaard zetten met Dragon-spraakherkenningsoplossingen om thuis, op kantoor en onderweg slimmer en productiever te werken. De voordelen van Dragon zijn snel en nauwkeurig dicteren, geavanceerde aanpassingsopties, een naadloze integratie op allerlei apparaten en een eenvoudige implementatie voor zowel grote als kleine ondernemingen.

 

 
Afmelden

Vink dit vakje aan en sla uw wijzigingen op om u af te melden voor alle marketingcommunicatie. Als u zich afmeldt, ontvangt u geen nieuws meer over de oplossingen van Nuance.

 

 

Uw wijzigingen opslaan

Vink "Afmelden" aan en kies "Mijn voorkeuren opslaan" als u geen marketingberichten meer van ons wenst te ontvangen.

Als u uw voorkeuren aanvinkt en "Mijn voorkeuren opslaan" kiest, geeft u toestemming aan Nuance om u marketingberichten te sturen, waarbij we gebruikmaken van de persoonsgegevens die u hierboven heeft opgegeven in overeenstemming met ons Privacybeleid.