Beheer uw e-mail.

U kunt zelf bepalen welke informatie u wilt blijven ontvangen door de selectievakjes in te schakelen van de Nuance-oplossingen waarvoor u belangstelling heeft.

Wij doen de rest.

 

  Oplossingen voor klantenservice
Wilt u klanten een veel betere ervaring bieden tegen lagere operationele kosten? Dat kan met een intelligente self-serviceoplossing. Met de klantenserviceoplossingen van Nuance voorziet u klanten overal en altijd en via de kanalen van hun voorkeur van de vereiste informatie, of dat nu is via de IVR van uw contactcentrum, uw website, mobiele apps of via proactieve meldingen.

 

  Dragon-spraakherkenningsoplossingen
Stel mensen en organisaties in staat om thuis, op kantoor en onderweg slimmer en productiever te werken. Zet uw stem aan het werk en profiteer van de voordelen: sneller en nauwkeuriger dicteren, geavanceerde aanpassingen, naadloze integratie op allerlei apparaten en eenvoudige implementatie voor grote ondernemingen.

 

  Oplossingen voor de gezondheidszorg
De drijvende kracht achter revolutionaire ontwikkelingen binnen de patiƫntenzorg. Met behulp van intelligente systemen overbruggen we de kloof tussen documentatie, klinische gegevens, codering, naleving en analyses en bieden we de enige end-to-end oplossing voor klinische documentatie.

 

  Oplossingen voor afdrukken, scannen en PDF's
Laat elke desktop in een bedrijf profiteren van de kracht van PDF. Papier en PDF worden geconverteerd naar documenten die eenvoudig kunnen worden bewerkt. Afdrukken, scannen en documentmanagement op multifunctionele printers en digitale kopieerapparaten in het netwerk verlopen uiterst eenvoudig.

 

  Wilt u meer? Meld u zich dan aan voor alle marketingcommunicatie.

 

  Genoeg informatie gehad? Meld u zich dan af bij alle marketingcommunicatie.
Als u zich bij alle marketingcommunicatie afmeldt, ontvangt u niet meer de allernieuwste informatie van Nuance.
Wilt u meteen even controleren of uw gegevens in ons systeem nog in orde zijn? Als er iets niet klopt, kunt u het hieronder bijwerken.
Vergeet niet om uw gegevens op te slaan. Zo maakt u uw e-mailvoorkeuren aan ons bekend en zorgt u ervoor dat wij over de juiste contactgegevens beschikken.