Support

Håll dig uppdaterad!

Vill du veta mer om Nuance lösningar? Markera det som intresserar dig, fyll i formuläret och klicka på knappen för att spara dina inställningar.

Välj dina e-postinställningar:

 

 
Hälso- och sjukvårdslösningar

Nuance transformerar vården med branschledande lösningar för patientdokumentation. Ta del av hur våra AI-drivna röstteknologier och professionella tjänster utvecklas för att nå en ny nivå av patientupplevelse, effektivitet för kliniker och ekonomiska resultat.

 

 
Kundbemötande och säkerhetslösningar

Våra lösningar för intelligent kundbemötande optimerar kundens upplevelse samtidigt som kostnaderna minskar. Nuances marknadsledande AI-drivna självbetjäning och mänskliga assistansteknologi, tillåter organisationer att leverera ett överlägset och personligt kundbemötande genom alla kanaler. Kunderna kan koppla upp sig när och var de vill med en enkel autentisering, tack vare branschens bästa säkerhetslösning.

 

 
Dragon Professional för företag

Nuance är en pionjär och ledare inom konversationell-AI. Dragon taligenkänning möjliggör enklare, smartare och mer produktivt arbete hemifrån, på kontoret eller när du är på språng. Snabb och enkel integrering i befintlig IT-infrastruktur hos både små och stora företag, hög nogrannhet vid diktering tack vare djuplinlärningsteknik och en sömlös integration mellan olika enheter.

 

 
Avsluta prenumerationen

Markera och spara dina ändringar för att avsluta alla kommunikation. När du avslutar din prenumeration får du inte längre den senaste informationen från Nuance.

 

 

Spara dina ändringar

“Markera “Avsluta” och välj “Spara mina val” om du inte längre vill få information från oss.

Om du inte vill avsluta, godkänner du genom att markera dina prenumerationsval och välja “Spara mina val”. Du godkänner då att Nuance skickar marknadsinformation genom att fylla i din personliga information ovan enligt vår sekretesspolicy.